John van G - Gezicht

Basis


Een goede basis is het begin van een mooie make-up! Het zorgt ervoor dat jij jouw foundation mooi en gelijkmatig kunt aanbrengen en dat het goed blijft zitten. De make-up base van John van G is olievrij en geschikt voor alle huidtypen. Test hem nu zelf!

 

"May your day be as flawless as your make-up"

"I put my concealer on all my problems"

Concealer


Met de concealers van John van G kun je vlekjes, plekjes en donkere kringen wegwerken. Er is keuze in verschillende kleuren en verschillende texturen. Zo is er altijd een gepast product naar jouw wens. 

Foundation


Ga jij voor de Silky Fluid Mat of de Soft Touch Foundation? De Silk Fluid Make-up Mat geeft een matte finish en is ook geschikt als avondmake-up. Deze is verkrijgbaar in drie kleuren.
De Soft Touch Foundation werkt lichtreflecterend en verbergt zo optisch kleine oneffenheden zoals lijntjes, plooien en onregelmatigheden. Deze is verkrijgbaar in zes kleuren.

Houd je meer van een poedervormige foundation? Ga dan voor de double finish! Ook dit product is in zes kleuren verkrijgbaar. Je hebt geen finishing poeder nodig!

"Where is all your money?...It's on my face"

"On a bad day there is always make-up"

Poeder


De Compact powder verbetert de houdbaarheid van jouw foundation en matteert de huid. Handig: de poeder is navulbaar! Je hoeft geen volledig nieuw doosje te kopen, alleen de poeder!
De Bronzing Compact Powder is mooi te gebruiken als bronzer. Ook is het een geschikt product voor het shapen van jouw gezicht!
De Losse poeder is een heel luchtig product en matteert de huid. 

Highlighter


Onmisbaar in jouw toilettasje, de Brilliance Powders van John van G. Ze zijn verkrijgbaar in drie kleuren; voor ieder type een passende kleur! Ze zijn alle drie erg mooi als highlighter en nummer 90 kan zelfs als blusher!

"Glow is the essence of beauty"

"The good sunshine for your face"

Bronzing


John van G heeft verschillende bronzing powders in haar collectie. Bijvoorbeeld de Mineral Bronzing Powder voor het gezicht en lichaam. De bronzing parels maken het mogelijk om een lichte en exacte dosering van de poederhoeveelheid te gebruiken. Een zomerse gloed, het hele jaar door!

Blushers


Geef jouw wangen een gezonde gloed met één van de blushers van John van G. Er zijn verschillende tinten verkrijgbaar, van perzikroze tot oud roze. De rouges hebben ook een praktisch magneetblokje waardoor deze perfect passen in jouw beautybox!