JOHN VAN G
Colour Your Life! 

John van G Make-up Collection creëert schoonheid en laat je stralen! Voor iedere huidconditie zijn er productvarianten, dus ook voor jou! John van G volgt de mode op de voet en heeft daardoor een ruim assortiment met de nieuwste kleuren. Blushers, lipsticks, oogpotloden, (minerale) oogschaduw, wenkbrauwpotloden… de collectie is zo uitgebreid dat er voor iedere smaak een passend product is. Vier keer per jaar brengt John van G een nieuwe look uit met nieuwe producten en kleuren. Door het navulbare beautybox systeem weet dit merk zich duidelijk te onderscheiden. Bewezen kwaliteit en functionaliteit voor jou!


Het merk staat niet alleen bekend om de betaalbare kwaliteit en ruime keuze, maar heeft ook naam gemaakt vanwege het unieke navulbare magneetsysteem. Er zijn lege paletten verkrijgbaar in verschillende maten - de beautyboxen - die voorzien zijn van dit magneetsysteem. Wanneer de blokjes oogschaduw, wenkbrauwpoeder, of blusher aan vervanging toe zijn, kun je ze gemakkelijk vervangen door nieuwe, losse blokjes. Zo kan je op ieder moment jouw favoriete palet samenstellen. Conclusie: Met John van G haal je hoogstaande kwaliteit in huis, die betaalbaar is en daarnaast veel keuzevrijheid biedt.
 

John van G, het private label van Cosinta

John van G is het private label van Cosinta, een toonaangevende groothandel in professionele cosmeticaproducten, -apparatuur en aanverwante artikelen voor schoonheidsspecialisten en drogisterijen. En levert dan ook uitsluitend aan hen.

John van G voor beauty ondernemers

Ben jij een schoonheidsspecialiste of eigenaar van een drogisterij en wil je graag John van G toevoegen aan jouw assortiment? Of een training volgen? Bezoek dan de groothandel webshop van Cosinta of Cosinta’s fysieke groothandel in Zoetermeer. Zie de webshop van Cosinta voor de actuele openingstijden. 

John van G voor beauty lovers

Ben jij een consument? En wil je stralen met de make-up producten van John van G? Bezoek dan Beautywinkel. De online consumenten partner, met John van G als nummer 1 make-up merk.