John van G - Ogen

Mascara

John van  G make-up Collection heeft verschillende mascara’s in het assortiment. De “Complete Perfect” mascara is verkrijgbaar in verschillende kleuren en geeft de wimpers volume en een perfecte scheiding van de wimpertjes.

De “Intense Dark” mascara bevat carbonblack pigmenten die voor een intens zwarte kleur zorgen en geven de wimpers glans en volume.

De “Day & Night” mascara bevat een speciale longlasting formule, ideaal voor een feestje. Ook heeft John van G een “Rainproof” mascara met een watervaste textuur en een minerale mascara speciaal voor de gevoelige ogen.  

 

"Inner beauty is great, but a little mascara never hurts"

"The only thing i smoke are my eyes"

Oogschaduw

John van G make-up collection kent een zeer grote collectie oogschaduw. Dankzij het handige magneetsysteem kun jij zelf jouw favoriete kleuren kiezen en jouw palet samenstellen. Minimaal twee keer per jaar worden er nieuwe kleuren gelanceerd! Houd de Facebookpagina in de gaten en mis nooit de nieuwe kleuren!
De oogschaduws zijn verkrijgbaar in matte, parelmoer, glanzende en minerale kleuren!

Stylo’s

Een compacte waterproof oogschaduw stylo, ideaal voor in je tas of tijdens de zomervakantie. Direct na het aanbrengen is de oogschaduw te blenden, nadat de oogschaduw gedroogd is, is het volledig vlek en waterproof.

Eyeshadow base

JvG make-up collection Eyeshadow Base is een crèmige, zachte base in een neutrale kleur. Hiermee kan de oogmake-up beter worden verdeeld en gaat de oogschaduwpoeder niet in de oogplooien zitten. Dit product is ook speciaal voor gevoelige ogen verkrijgbaar!

Soft Touch Eyeliner

Watervaste eyeliner met een crèmige samenstelling wat het aanbrengen makkelijk maakt. Direct na het aanbrengen goed vervagen. Als de eyeliner is opgedroogd is deze veeg- en watervast! Ideaal voor op vakantie!

Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Liquid Precision Liner

Vergelijkbaar met een klassieke eyeliner, gemakkelijk in gebruik door de stiftvorm. De eyeliner is veegvast en droogt snel.

Metallic Eyeliner

Zachte textuur met metallic pigmenten voor een stralende look. Handig: als je de achterkant eraf haalt en omdraait zit er een puntenslijpertje!

Liquid Eye Designer

Maak een intens zwarte eyeliner met de liquid liner! Van de fijne eyeliner tot een volledige wing!

"Fly away on the wing of my eyeliner"

"Eyebrows speak louder than words"

Eyebrow Pencil

De wenkbrauwen zijn terug van weggeweest en populairder dan ooit. Het is dan ook niet voor niets dat er veel verschillende producten zijn om jouw wenkbrauwen in shape te brengen. Het Eyebrow Pencil is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en ideaal om haartjes te tekenen!

Eyebrow Gel

Met de Eyebrow Gel breng je je wenkbrauwen in model. De gel is verkrijgbaar in vier kleuren!

Eyebrow Designer

De Eyebrow Designer bestaat uit een potlood en een borsteltje. Hiermee kun jij jouw getekende wenkbrauw mooi verzachten. Verkrijgbaar in vier kleuren!

Eyebrow Powder

Ook de wenkbrauwpoeder beschikt over het handige magneetsysteem en is hierdoor handig in jouw pallet te bevestigen. Deze poeder geeft de wenkbrauwen een natuurlijke uitstraling. Te koop in vier kleuren!

Eyebrow Shaper Kit

Dankzij de Eyebrow Shaper Kit heb jij altijd 2 gelijke wenkbrauwen! De kit bevat drie verschillende sjablonen en een penseeltje.